• Facebook - White Circle
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube
  • NavVid%20Logo%20Transparent_edited
mapcam_transparent-01-4.png

NAVVID

intelligent

Autonomous

driving

EDGE DATA FOR AUTONOMOUS VEHICLES

 
 

NAVVID

ABOUT

NAV

VID

We offer actionable data for autonomous vehicles - on road driving videos with associated telematic data.  Usable for edge cases, test cases, and developing robust navigation stacks.  Historical data for perception and planning.  Real-time data for live and continuously updated maps.

 

Frequently asked questions

Het moet smaakvol zijn


We geloven dat wanneer mensen iets lekker vinden, ze automatisch de hieraan verbonden ethische en ecologische waarden zullen omarmen. De smaak van onze producten moet daarom overtuigen.
Het moet de gezondheid bevorderen


Goede voeding is onontbeerlijk voor een gezond en weerbaar lichaam. Daarom besteden we veel aandacht aan de samenstelling van onze producten en aan macro- en micronutriënten.
Het moet verantwoord zijn


We geloven we in een cultuur van waardigheid die mens en schepping respecteert. Daarom werken we alleen met partijen die mensen, dieren en de planeet met respect behandelen.
Iedereen moet ervan kunnen genieten


We geloven dat samen eten mensen verbindt. Daarom ontwikkelen we gezonde, lekkere en duurzame producten die aantrekkelijk zijn voor mensen met verschillende achtergronden.
Het moet toegankelijk zijn


We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot gezond, duurzaam en lekker eten. Daarom ontwikkelen we producten die betaalbaar en aantrekkelijk zijn voor de gemiddelde consument.
Het moet gemakkelijk zijn


Iedere dag vers koken is vandaag niet meer vanzelfsprekend. Met RESTOPIA® bieden we mensen de gelegenheid om snel en gemakkelijk iets te bereiden dat lekker, duurzaam en gezondheidsbevorderend is.
Het moet rentmeesterschap uitdragen


We geloven dat we als mensen de schepping goed moeten beheren. Voor de huidge en toekomstige generaties. Onze zorg voor de schepping is een uitdrukking van onze liefde voor de Schepper.
Het moet inventief zijn


Traditie is ons erfgoed in gastronomie. Maar iedere traditie begon ooit als een innovatie. Omdat we met vlees-, vis en zuivelalternatieven werken, geven we traditionele gerechten een creatieve twist voor een optimaal resultaat.

NAVVID

100 Shoreline Highway, #B100

Mill Valley, CA 94941

 

Tel: 415-729-7100

 

info@navvid.io

GET in touch
 
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle